El proper destí del Vol podria ser Platja d'Aro. Els responsables d'aquest espai gastronòmic, que ha aixecat polèmica a la ciutat de Girona per la seva ubicació i discussió política a l'Ajuntament de la ciutat, s'han interessat per les condicions urbanístiques d'un ter?reny de la localitat baixempordanesa que es troba a l'artèria principal, a l'avinguda del Cavall Bernat. En els darreres dos mesos, els responsables de l'establiment i els de l'Ajuntament -tècnics i polítics- han tingut un parell o tres de reunions. El regidor d'Urbanisme, Josep Maria Solé, ha concretat que per acabar de confirmar aquest interès els responsables del Vol han de presentar el projecte tècnic de la instal·lació de l'estructura que des del 25 de juliol de 2014 es troba al carrer Santa Clara de Girona, a tocar del Pont de Pedra.

Aquesta setmana, un cartell col·locat al Vol anunciava que marxava: "Seguirem endavant mostrant al món la força de la gastronomia catalana i projectant la nostra ciutat com un referent de qualitat de tot el treball i esforç de tots els gironins". Aquest missatge de comiat es podia interpretar com el trasllat de l'establiment fora de les comarques gironines, catalanes o espanyoles. No seria així en el cas que finalment sigui Platja d'Aro el destí escollit -si bé és cert que el turisme que es concentra a la localitat baixempordanesa permet mostrar "al món la força de gastronomia catalana"-.

El terreny pel qual s'han interessat els responsables del Vol és actualment un aparcament privat situat a l'avinguda del Cavall Bernat, a mà dreta en direcció cap a Sant Antoni de Calonge. Solé ha comentat que tant el propietari del terreny com els responsables de l'espai gastronòmic s'han dirigit a l'Ajuntament per consultar la compatibilitat urbanística de l'activitat i l'estructura amb la finca. En aquest sentit, Solé ha confirmat que tant els usos com els criteris urbanístics permeten la instal·lació de l'estructura del Vol, si bé està condicionada a la presentació i validació per part de l'Ajuntament del projecte tècnic. El regidor ha afegit que la darrera reunió sobre el trasllat del Vol a Platja d'Aro es va celebrar fa un parell de setmanes.

La ubicació del Vol gastronòmic a la ciutat de Girona va aixecar reaccions tant positives com negatives. També hi va haver i encara hi ha, controvèrsia política, ja que alguns grups municipals hi veuen un tracte de favor del govern municipal -per exemple, l'estructura, que ocupa un espai públic, hauria d'haver estat retirada el passat 15 d'agost-. No obstant això, aquest debat no existirà a Platja d'Aro si s'hi ubica, ja que la finca és un terreny privat.

Quant a l'activitat, Solé manifesta que "l'Ajuntament agraeix qualsevol inversió que doni oferta al municipi".