L'Ateneu de Palamós organitza aquest diumenge a les 19.30 hores al Teatre La Gorga una gala de màgia benèfica a favor de l'ONG Living Nepal. L'acte comptarà amb la col·laboració dels mags Enigmàgic, Mag Fri, Màgic Frank, Mag Josep Lluís Vilarasau i algun convidat sorpresa. L'objetiu del esdeveniment és recaptar fons per a les actuacions que s'estan portant a terme per l'organització humanitària Living Nepal en les zones afectades pel terratrèmol a Rasuwa-Nepal.

Les persones interessades a poder participar d'aquesta activitat poden entrar de manera gratuïta a la gala de màgia i aportar el que estimin oportú a la sortida. Amb aquesta fòrmula de la taquilla inversa es pot arribar a tots els pressupsotos ja que tota l'ajuda és ben rebuda.

Living Nepal és una organització humanitària sense ànim de lucre creada a Barcelona el 12 de maig del 2015 per alguns dels supervivents del terratrémol ocorregut al Nepal el 25 d'abril. L'objectiu principal és el de recaptar fons per invertir-los directament a les zones remotes devastades del Nepal segons paràmetres de justicia i necessitat. Evaluant les necessitats dels afectats per destinar els recursos necessàris per a la distribució de material consumible de primera necessitat, a més a més, de destinar esforços a la reconstrucció d'estructures i equipaments comunitaris.