Els Mossos d'Esquadra han aconseguit recuperar un vehicle robat després que un dels agents hi accedís per la finestra del copilot i aconseguís treure les claus del contacte, han informat fonts dels Mossos d'Esquadra. Els agents van detenir els tres joves que anaven dins el cotxe, dos dels quals eren menors. El cotxe havia de?saparegut de la localitat de la Pera el 12 d'agost.

Els fets van passar el 18 d'agost a la Bisbal d'Empordà, quan la policia va saber que per la zona circulava un vehicle que constava com a sostret. Els mossos van fer recerca per la població i van localitzar el cotxe aturat en un semàfor, a l'alçada del carrer Vinyoles. La patrulla dels Mossos d'Esquadra va comprovar que, efectivament, es tractava d'un cotxe robat que havia desaparegut el passat dia 12 d'agost de la població de La Pera.

Segons les fonts policials, els agents van indicar al conductor que aturés el vehicle. Aquest, en veure la policia, va començar a fer marxa enrere circulant pel carril aprofitant que no tenia ningú al darrere. Un dels agents va córrer paral·lelament al vehicle i va introduir-se a dins a través de la finestra del copilot, que estava baixada, i va quedar penjant mentre el cotxe continuava marxa enrere.

El conductor no para

Tot i que l'agent demanava al conductor que s'aturés, aquest no va parar el vehicle. El mosso, però, va aconseguir treure les claus del contacte per tal d'aturar el vehicle. Un cop aturat el cotxe, la dotació policial va detenir els joves per un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle.

Dels tres joves, dos són menors i la policia els ha lliurat als eus tutors legals i seran properament citats per la Fiscalia de Menors. L'altre detingut, major d'edat, va quedar en llibertat i va ser citat per tal de presentar-se davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà.