Les flames van consumir la matinada d'aquest dijous el vehicle de Francesc Ferrer, vocal a l'entitat municipal descentralitzada de l'Estartit per Més per l'Estartit-UPM. Ferrer està pendent de l'informe dels Bombers i del pèrit de l'asseguradora per saber com és que es va cremar el cotxe, un Hyundai Tucson que té deu anys. El representant local va manifestar ahir que el que desperta certes sospites és que, en principi, el foc va afectar principalment la part posterior i davantera del vehicle, i en menor proporció el centre.

Segons va comentar ahir Ferrer, l'incendi es va produir sobre dos quarts de cinc de la matinada. El vehicle es trobava estacionat davant de la seva casa, al carrer de les Gavarres de l'Estartit. El vocal de l'ens descentralitzat va explicar que l'explosió d'un dels pneumàtics el va despertar. Els Bombers, malgrat rebre l'avís, no van haver d'apagar les flames ja que quan van arribar al punt de l'incendi ja havien estat extingits per efectius de la Policia Local.

Sobre les causes de l'incendi, s'ha d'esperar els informes per saber si va ser fortuït o, per contra, intencionat. Així, la possibilitat d'un curtcircuit es planteja remota ja que el vehicle feia unes quatre hores que estava aparcat, va concretar Francesc Ferrer. El que desperta més suspicàcies és que les flames van afectar principalment la part de davant i la del darrere del vehicle, com si el foc tingués dos focus d'origen, al davant i al darrere de l'automòbil.

Francesc Ferrer va ser el candidat de Més per l'Estartit a a les eleccions que es van fer a l'EMD aquest mes de maig. Anteriorment va ser regidor no adscrit a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí malgrat que s'havia presentat per la llista de CiU. El seu pas a no adscrit va deixar el govern d'aleshores (CiU, LEST?i PP) en minoria.