El "Saga Pearl II" arriba a Palamós en el seu viatge misteriós per a creueristes

01.09.2015 | 00:00
Els creueristes van assistir a una audició de sardanes a bord del vaixell.

El port de Palamós va acollir ahir els prop de 300 creueristes que van arribar a bord del vaixell Saga Pearl II, els quals realitzen un viatge on desconeixen el port en què faran escales. Ahir, en la parada al port palamosí, els viatgers van poder visitar dos dels elements del patrimoni gironí més coneguts: el Museu Dalí i el Museu Arqueologia de Catalunya-Ruïnes d'Empúries. Les activitats van comptar amb el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l'Agència Catalana de Turisme i l'Ajuntament de l'Escala.

L'empresa gironina, Turismon Travel SL ha estat contractada per l'empresa Calypso Excursiones adjudicatària de les activitats i excursions per part de la companyia Saga per realitzar aquesta tasca. A més de la sortida, els creueristes també van poder gaudir d'una audició de sardanes amb la Cobla de Cassà de la Selva i el ball de l'agrupació sardanista de Palamós.
Turismon Travel SL va ser precisament una de les empreses seleccionades per participar al programa d'emprenedoria turística d'Start-up.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema