La Policia Local de Palafrugell portarà a terme durant els pròxims 15 dies un control de velocitat al carrer de la Perica de Tamariu, mitjançant un radar mòbil que ja es troba instal·lat al mencionat carrer.

El radar, que informa al conductor de la velocitat a què circula, però no sanciona, donarà una estadística exacta del volum de vehicles i velocitats a la que circulen. Posteriorment, i després de l'anàlisi de les dades, es podran portar a terme mesures correctives a la zona, en el cas que fossin necessàries, han informat fonts municipals. L'Ajuntament ha comunicat que el control es fa atenent la demanda de l'associació de veïns de la zona, que varen presentar una queixa en referència al que consideren una elevada velocitat dels vehicles que circulen pel carrer de la Perica.

Durant l'agost, la Policia Local ja va realitzar una campanya orientada a controlar la velocitat dels vehicles que circulen pels carrers de la població, la qual s'emmarca dins les accions per combatre la indisciplina viària.