Palamós edita nous plànols per donar a conèixer el patrimoni cultural i natural

04.09.2015 | 00:00

El Departament municipal de Turisme en col·laboració amb l'Àrea de Patrimoni i Cultura de l'Ajuntament de Palamós ha editat un nou plànol turístic per donar a conèixer el patrimoni de la vila a través d'una ruta urbana i tres rutes de natura. La ruta urbana recorre els carrers del nucli antic de Palamós i permet interpretar el seu patrimoni a través dels plafons d'interpretació ubicats a diversos emplaçaments del municipi. L'itinerari proposat ressegueix les antigues muralles.
Per al turisme actiu on el paisatge i la natura són referents, el plànol proposa conèixer els més de set quilòmetres del litoral palamosí a través del seu camí de ronda en el qual es troben cales, platges, vestigis del passat de Palamós (com el poblat ibèric de Castell). També permet descobrir altres espais naturals amb una ruta senderista per la vall de Bell-lloc.
Per acabar es destaca també l'itinerari en bicicleta per recórrer l'antic traçat del carrilet que connectava Palamós amb Girona passant per la Bisbal d'Empordà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema