La policia de Sant Feliu deté un lladre de parquímetres

Durant aquest any s'havia denunciat el robatori d'uns 11.000 euros de les màquines de la zona blava

04.09.2015 | 06:30
Motas ha felicitat els agents que han intervingut a la detenció.

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols va detenir de matinada el passat 28 d'agost un home de nacionalitat romanesa de 28 anys com a presumpte autor de reiterats robatoris amb força al llarg d'aquest 2015 en les màquines expenedores de la zona blava de Sant Feliu i de Sant Pol, han informat fonts municipals. Els efectius que van participar en la detenció de l'individu han estat felicitats per l'alcalde de Sant Feliu, Carles Motas.
Fins al moment s'havia denunciat, només a la ciutat de Sant Feliu, la desaparició d'uns 11.000 euros en total, des de l'inici del primer robatori, al gener d'enguany, i sobretot amb més freqüència a partir del maig i mesos d'estiu, han afegit les fonts municipals.
Arran d'aquests robatoris, la Policia Local ganxona va iniciar un dispositiu nocturn, centrat especialment en caps de setmana, amb agents de paisà. Al segon dia de tenir en marxa l'operació ja es va detenir el presumpte autor a la matinada.
El agents de la Policia Local van enxampar in fraganti mentre obria i rebentava, amb diferents eines, un dels parquímetres, i situava una bossa de plàstic on queia la recaptació de la màquina expenadora dels tiquets. Amb el modus operandi que feia servir el lladre, la màquina queda totalment inutilitzada. En l'operació també hi va col·laborar els Mossos d'Esquadra.
Aquest estiu s'havien produït a Sant Feliu de Guíxols, i en diferents ciutats de Catalunya, atacs a parquímetres per extreure'n les recaptacions. El fet de ser actuacions aïllades, puntuals, separades en diferents municipis separats, fa difícil les actuacions policials, perquè es juga amb l'aleatorietat a l'hora d'assaltar, han precisat des de l'Ajuntament ganxó.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema