La tribuna del camp de futbol del Gregal de Palafrugell ha incorporat una coberta sobre la graderia, per protegir del sol i la pluja els espectadors i millorar la durabilitat dels seients d'aquesta zona, han informat fonts municipals. La nova marquesina consisteix en una estructura metàl·lica coberta amb unes plaques de policarbonat de 40mm de gruix. Cobreix totes les grades, que tenen una longitud de 36 metres, més sis metres fora d'aquestes per la part on se situa el bar de la instal·lació.

La marquesina fa cinc metres d'amplada i cobreix la tribuna -que fa quatre metres d'amplada- i el pas d'un metre que hi ha a la part posterior de la graderia, protegida per una barana.

El camp de futbol del Gregal es va ampliar i remodelar l'any 2007 amb la instal·lació de gesta artificial, amb unes dimensions del terreny de joc de 95 per 52 metres. Les grades es van construir l'any 2009.

Aprofitant el descans de les competicions esportives durant l'estiu, l'Ajuntament ha fet unes millores en la pista annexa al pavelló poliesportiu. S'han col·locat les tanques laterals per acabar el tancament perimetral de la pista i també s'ha pintat el terreny de joc per a la pràctica de l'hoquei sobre patins.