El camp de futbol de Begur va estrenar ahir la nova gespa artificial, coincidint amb la Festa Major de Santa Reparada. La nova gespa ha comportat també un nou reg. A més, també es va presentar davant els pares i molts familiars, l'equip del Club de Futbol Begur, que competeix al grup 15 de la Tercera Catalana, i els 13 equips que integren la Fundació Esportiva Begur, amb prop de 200 jugadors. La festa ha acabat amb un partit oficial dels cadets.

"Que disfrutin i facin esport", va manifestar en l'acte inaugural el regidor d'Esports, Martí Aldrich, que va destacar que ara Begur té un camp "de primera divisió". A més, va destacar la gran tasca que fa la Fundació: "És un referent a la comarca". L'alcalde, Joan Loureiro, per la seva banda, va afegir que la prioritat de la Fundació "és l'educació, ensenyar valors, com l'esforç o l'orgull". A més, Loureiro va aprofitar el moment per honorar davant els begurencs la gran tasca que ha fet fins ara el coordinador de la Fundació, Enric Tarrés, que, a partir d'ara, a part del futbol formatiu del municipi, assumeix tota l'àrea d'Esports municipal.

Amb la remodelació de la gespa, una part de la gespa antiga que estava en bon estat s'ha reutilitzat per complementar alguns espais. I la resta de gespa encara en condicions s'ha aprofitat per millorar espais de les dues escoles públiques del municipi, el Doctor Arruga de Begur i l'Olivar Vell d'Esclanyà.