L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha començat aquesta setmana les obres de reurbanització del carrer de Sant Martirià. El projecte va ser redactat pels serveis tècnics municipals i les obres tenen un cost de 179.001,35 euros (amb l'IVA inclòs) i un termini d'execució de cinc mesos. Les obres són cofinançades per l'Ajuntament i per la Generalitat de Catalunya a través del Pla de Barris del Puig i Eixample de Llevant.

Les obres han començat pel tram comprès entre el carrer Nou de Garrofers i Sant Domènec. Després es continuarà fins a la carretera de Girona. Cada tram tindrà una durada aproximada de dos mesos i mig. Al final de tot el procés es farà l'asfaltat del carrer.

El regidor d'Obres, Josep Saballs, informa que la intervenció preveu la substitució de les actuals canalitzacions d'aigües residuals i d'aigua potable, així com la implantació d'una xarxa de recollida d'aigües pluvials. Les xarxes aèries d'electricitat i d'enllumenat públic aniran grapades a la façana, excepte en els encreuaments de carrers, on se soterraran.

El projecte també preveu el ?futur soterrament de les línies aèries de telefonia en els encreuaments.