La família propietària del gos que va mossegar la nena de dos anys divendres a la Bisbal d'Empordà demana «perdó i mil disculpes» als afectats. Assegura també que l'animal després de produir-se els fets va ser visitat per diversos veterinaris i afegeix que en un informe que van elaborar, qualifiquen el fet com a un «cas aïllat i un accident puntual».

Segons fonts de la família que té el gos, el que els han explicat els experts veterinaris és que quan va atacar va ser perquè «va veure la nena com una amenaça» ja que «va observar la nena que es movia, es va espantar, el ca li va donar un cop i la va fer caure a terra i li va mossegar la cama».

Cal recordar que la nena de dos anys que va rebre l'atac de l'animal divendres quan esperava amb la seva mare l'ascensor i que el gos, de la raça bull terrier, la va atacar i va haver de rebre 30 punts de sutura i que l'animal la va mossegar al tòrax i a la cama esquerra i va haver d'estar ingressada un dia a l'hospital de Palamós.

Els Mossos de la Bisbal d'Empordà han imputat la propietària del gos per un delicte de lesions per imprudència i ahir el gos va ser intervingut pels agents i posat a disposició d'una protectora d'animals fins que el jutge decideixi.

La família del gos agressor destaca que volen demanar disculpes i que saben que la família de la nena ho està passant molt malament i que ho lamenten. I que l'animal és un gos que sol estar en contacte amb criatures i viu en família i que mai havia passat una cosa com la de divendres.