Cinc persones van resultar intoxicades per fum a causa d'un incendi que es va produir a casa seva el dimecres a la nit. Les flames es van focalitzar en una habitació del primer pis que va quedar totalment cremada així com un matalàs que hi havia i va generar una gran fumerada.

Els Bombers van rebre l'avís quan passaven pocs minuts de tres quarts d'onze de la nit i s'hi van desplaçar ràpidament dues dotacions. En el moment que van arribar van desallotjar juntament amb la Policia Local de Torroella i l'Estartit a les sis persones que hi havia a l'interior, cinc d'elles amb símptomes d'intoxicació per fum. Per aquest motiu, el SEM?(Sistema d'Emergències Mèdiques) en veure que es tractava d'unes ferides lleus van decidir traslladar els cinc inquilins de la casa del carrer Amadeu Vives número 20 cap al CAP (Centre d'Atenció Primària) de Torroella mateix.

L'habitatge que va patir l'incendi consta de dues plantes i la primera planta va ser l'afectada. En concret, al primer pis les flames van afectar una habitació. Quan els efectius d'emergències van tenir l'incendi per controlat i extingit, els Bombers també van haver de ventilar l'immoble perquè tota la planta havia quedat fumada.