CCOO recorda que ha estat transparent amb la regidora ganxona de personal

05.10.2015 | 07:30

El sindicat Comissions Obreres s'ha manifestat arran de la queixa de CSIF perquè la regidora de Recursos Humans de Sant Feliu de Guíxols, Sílvia Romero, sigui present en la Mesa de Negociació del consistori ganxó. El sindicat CSIF considera que atès que Romero és delegada sindical de CCOO a l'Ajuntament de Palamós -on treballa- "no és ètic ser a la vegada negociador per part dels treballadors i per part de l'administració, encara que siguin diferents administracions". Malgrat el comunicat de CCOO i l'afiliació a aquest sindicat, la secció de Comissions de l'Ajuntament ganxó també té reticències sobre el paper de Romero, segons ha pogut saber aquest diari.
En defensa de CCOO i la seva delegada sindical, el sindicat recorda que des del primer moment coneixien la doble condició de Romero, sobre la qual "hem estat transparents i mai no ho hem ocultat". Com va dir el portaveu de Tots per Sant Feliu -partit del qual forma part Romero-, CCOO reitera que "la seva condició de delegada en un altre centre de treball no afecta la seva activitat política a Sant Feliu", alhora que no hi ha cap incompatibilitat legal.
Finalment, Comissions Obreres valora "positivament l'actuació de la senyora Sílvia Romero i de l'equip de govern municipal que han fet possible, fins al moment, trobar espais de diàleg i negociació que poden conduir cap a la situació de pau social que necessita Sant Feliu", i que no exisitia amb l'anterior govern.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema