Un turisme va atropellar aquest dilluns a la nit una dona que caminava per la vorera del carrer de Cervantes al municipi de Palamós. Segons informava avui Ràdio Palamós, el conductor del vehicle va perdre´n el control, va pujar a la vorera i va atropellar la dona, de 70 anys, que va ser traslladada a l´hospital, a més d´atravessar l´aparador d´una botiga -com es pot apreciar a la imatge-.

L´accident va tenir lloc sobre les vuit del vespre. L´emissora, citant el relat del conductor del vehicle -un home de 37 anys veí de Sant Feliu de Guíxols-, exposa que el turisme va girar des del carrer Josep Fàbrega i Pou per entrar al carrer de Cervantes. En aquell moment, el conductor va perdre el control del cotxe, va pujar a la vorera i va atropellar la dona. Segons l´emissora, la víctima va quedar a sota del vehicle i es va requerir la presència d´una dotació dels Bombers de la Generalitat.

El cotxe també va impactar amb l´aparador d´una botiga després d´arrencar una pilona que hi havia a la vorera. El conductor, informa Ràdio Palamós, va donar negatiu a la prova d´alcoholèmia a la qual el van sotmetre els agents de la Policia Local de Palamós.