Un turisme va atropellar aquest dilluns a la nit una dona que caminava per la vorera del carrer de Cervantes al municipi de Palamós. Segons informava ahir Ràdio Palamós, el conductor del vehicle va perdre'n el control, va pujar a la vorera i va atropellar la dona, de 70 anys, que va ser traslladada a l'hospital, a més d'encastar-se a l'aparador d'una botiga -com es pot apreciar a la imatge.

L'accident va tenir lloc al voltant de les vuit del vespre. L'emissora, citant el relat del conductor del vehicle -un home de 37 anys veí de Sant Feliu de Guíxols-, exposa que el turisme va girar des del carrer Josep Fàbrega i Pou per entrar al carrer de Cervantes. En aquell moment, el conductor va perdre el control del cotxe, va pujar a la vorera i va atropellar la dona. Segons l'emissora, la víctima va quedar a sota del vehicle i es va requerir la presència d'una dotació dels Bombers de la Generalitat.

El cotxe també va impactar amb l'aparador d'una botiga després d'arrencar una pilona que hi havia a la vorera. El conductor, informa Ràdio Palamós, va donar negatiu a la prova d'alcoholèmia a la qual el van sotmetre els agents de la Policia Local de Palamós.