Palafrugell restringeix el trÓnsit de vehicles al carrer Conc˛rdia

08.10.2015 | 14:55
El control d┤accÚs a la via, que comenšarÓ a multar el 15 de novembre.

L'Ajuntament de Palafrugell restringeix el trànsit al carrer Concòrdia amb la instal·lació d'una càmera de control de pas de vehicles. Aquesta mesura té com a principal objectiu reduir el trànsit de vehicles en aquesta zona i afavorir la circulació de persones a les zones de vianants, han informat fonts municipals.
El control d'accés al carrer es realitza mitjançant la càmera de control fotogràfic que s'ha instal·lat a l'inici del carrer. Fins al 15 de novembre, s'ha endegat una campanya d'informació als veïns del carrer i població en general sobre la posada en servei d'aquest control. A partir d'aquesta data qualsevol vehicle que accedeixi a la zona sense la corresponent autorització serà sancionat de manera automàtica.
Per sol·licitar l'autorització d'accés, les persones interessades han d'adreçar-se a la Policia Local. Poden sol·licitar l'autorització els veïns del carrer afectat, les persones que hi estiguin de lloguer, les persones que hi tinguin una plaça d'aparcament (ja sigui en règim de lloguer o de propietat) i també les activitats comercials i professionals del carrer. A Palafrugell ja existeixen tres zones de control d'accés, que són la zona centre de Calella de Palafrugell al carrer Chopitea cantonada Lepant, carrer Caritat i carrer dels Valls.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllašos recomanats: Premis cinema