Unes 1.500 persones van visitar divendres al vespre la inauguració de la XXVIII edició de la Festa de la Cervesa de Platja d'Aro, segons estimacions de l'organització de l'Oktoberfest platjarenc. La festa va començar a les nou de la nit a la plaça del Mil·lenari i seguirà durant tot aquest llarg cap de setmana del Pilar que es clourà el 12 d'octubre a la nit. Els estands ofereixen una variada gamma de productes gastronòmics, si bé el producte estrella és la cervesa: s'hi pot trobar una trentena de marques internacionals; i per primer cop, com a novetat d'enguany, hi ha la presència de diversos productors artesanals catalans. La previsió de l'organització és rebre 20.00o visitants.

La punxada del primer barril va corre a càrrec enguany de l'alcalde Joan Giraut, que va felicitar els presents, molts d'ells estrangers, per "trobar-vos de vacances entre nosaltres, alguns un any més, en aquesta Oktoberfest, data que ja sabem que alguns reserveu especialment per venir a visitar-nos i per això us felicitem".

La inauguració de la Festa es va allargar fins més enllà de la mitjanit, i va comptar amb música d'exhibició i de ball, així com es va repartir, previ pagament, la clàssica gerra commemorativa. Avui diu?menge i demà dilluns, continua l'Oktoberfest.