L'obra del port tindrà dos punts de pas per a la maquinària pesada

L'execució de la Fase I de renovació de la dàrsena esportiva de l'Estartit comença avui i s'allargarà fins al mes de juny de l'any que ve

21.10.2015 | 07:35
Reproducció virtual del futur passeig del Vent.

Les obres de renovació de la dàrsena esportiva del port de l'Estartit començaran avui en la seva primera fase. El promotor de les obres és el Club Nàutic Estartit, que ha comunicat que el calendari d'execució de les obres marca que s'allargaran, en aquesta primera fase, fins al juny de l'any que ve. Ahir, el Club Nàutic, Ports de la Generalitat, la direcció d'obra i la UTE adjudicatària de la seva execució (integrada per Dragados i Rubau Tarrés) van fer l'acta de replanteig, de manera que la reforma ja pot començar.

La Fase I implicarà un gran moviment de maquinària pesada i de camions d'escullera, els quals accediran a l'espai de l'obra per la platja Gran i per l'interior del port. Per aquest motiu, el Club habilitarà dos punts de pas: un sobre la riera del Torrent d'en Planes a l'alçada del pont del passeig, i l'altra a la plataforma del dic de Garbí, on comença la concessió administrativa del Club Nàutic Estartit. També hi haurà una zona per al material en un espai del port paral·lel al dic de Garbí. Aquesta primera fase, que puja 4.869.414,05 euros (abans de l'IVA), compta amb tres sectors de desenvolupament diferenciats: per un costat, el dic i contradic de Garbí; després, les reparacions i prolongació del dic de Llevant; i l'ampliació i aprofitament del moll central.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema