A presó és on ha acabat un presumpte lladre que el 24 d'octubre va atracar un conductor d'autobús mentre feia el seu descans laboral al passeig del Mar a Palamós. Li va treure un ganivet de 15 centímetres i també el va agredir però no va aconseguir el seu botí.

Els fetes remunten al dia 24 quan els Mossos van tenir coneixement que un home havia patit una agressió, per part d’un jove que li havia intentat robar les seves pertinences, mentre estava fumant una cigarreta en el moment del seu descans laboral.

L’agressor es va acostar a la víctima exigint-li diners i en veure que no obtenia el que demanava, amb un ganivet de 15 centímetres va fer-li diversos talls a la roba sense aconseguir penetrar a la pell.

Després de forcejar i emprar violència física contra l’home, donant-li empentes i cops de peu, el lladre va marxar del lloc corrents sense haver obtingut el botí.

Davant els fets que s’havien produït, els mossos van iniciar una investigació que en poques hores va donar fruit amb la detenció de l’autor del robatori amb violència.

El detingut, amb diversos antecedents per fets similars, va passar el dia 26 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.