L'equip de coordinació de Guíxols des del Carrer ha decidit que el seu grup municipal, a l'oposició a l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, presenti al·legacions a les ordenances fiscals aprovades recentment pel ple però, a diferència del que és habitual en aquests casos, vol que les al·legacions les presentin els propis ciutadans del municipi, ha comunicat la formació.

La intenció de la plataforma és que el text o textos de les al·legacions surtin del debat, la reflexió i la participació ciutadana. Per impulsar aquest sistema la plataforma articularà trobades obertes amb veïns i veïnes. La primera d'elles es farà avui a les 7 de la tarda al local del grup al carrer Sant Ramón.

En aquestes trobades s'explicarà que són les ordenances fiscals, quines han estat les modificacions que hi ha inclòs el govern i, finalment, quines han estat les esmenes que, sobre el text de modificació de les ordenances, van ser rebutjades per l'equip de govern. A més, s'habilitarà la possibilitat de que les persones que ho vulguin puguin fer les seves aportacions a través de la pàgina web de Guíxols des del Carrer, han informat des de la formació.