A la quarta va la vençuda o almenys és quan van aconseguir el botí més alt. Uns lladres van robar en un establiment d'electrodomèstics de Mont-ras en tres ocasions i van intentar-ho una més. En l'últim intent van aconseguir emportar-se la caixa forta amb més de 7.000 euros, el botí més preuat. Els Mossos d'Esquadra de la Bisbal han aconseguit detenir un dels autors.

Es tracta d'un veí de Palafrugell de 25 anys i de nacionalitat espanyola. Va quedar acusat de ser el presumpte autor de quatre robatoris amb força a establiment, un d'ells en grau de temptativa.

Els agents de la Bisbal no donen per finalitzada la investigació i no descarten més detencions en relació al cas. L'arrestat, amb antecedents, va passar a disposició del jutjat de guàrdia de La Bisbal, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Tota la investigació va començar quan els Mossos de la comissaria de la Bisbal d'Empordà van saber que entre els dies 3 al 8 d'octubre una botiga d'electrodomèstics de l'avinguda Catalunya de Mont-ras havia patit quatre robatoris amb força. En el primer fet van robar quatre robots aspiradors valorats en més de 1.200 euros. En el segon, un televisor valorat en 815 euros. En el tercer intent, no van aconseguir accedir a l'establiment. I en l'últim, van emportar-se una caixa forta amb més de 7.000 euros. Els lladres en tots els casos utilitzaven el mateix modus operandi, aixecaven la persiana i trencaven el vidre de l'aparador.

Arran dels fets els agents dels Mossos d'Esquadra van començar una investigació que, gràcies als indicis i vestigis, va donar fruit el dia 15 d'octubre amb la detenció d'un dels autors.