Nou contracte d'escombraries

14.11.2015 | 07:21
L´alcalde (esquerra) i el representant de l´empresa adjudicatària.

L'Ajuntament de Palafrugell i l'empresa Urbaser SA han signat el nou contracte per al servei de neteja viària, mercats, platges, recollida de residus municipals de procedència domèstica, no domèstica, recollides específiques, el seu transport a l'abocador i per a la gestió de la deixalleria. El nou contracte entrarà en vigor l'1 de desembre i l'han signat després que el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic, depenen de la Generalitat, desestimés el darrer recurs de FCC contra l'adjudicació. Les resolucions impugnades a aquest Tribunal han retardat uns dos anys el contracte.
Segons l'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, el contracte ha de servir per «donar resposta a les necessitats del municipi de Palafrugell en la gestió de les escombraries, en la neteja urbana i en la deixalleria: a més, la modernització del parc de vehicles i de contenidors ha de permetre fer un salt qualitatiu en la gestió dels residus i incidir en els canvis que a dia d'avui s'estan produint».
El contracte ve ser adjudicat a la nova empresa concessionària en el Ple del dia 14 de juliol de 2015 per un import total de 3.036.729,57 euros a l'any, amb una durada de vuit anys, amb possibilitat d'una prorroga de dos anys. El contracte contempla la subrogació de tots els treballadors actuals (aproximadament unes 70 persones), ha informat l'Ajuntament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema