Els tècnics d'una empresa estan procedint aquesta setmana a canviar els aparells de climatització del Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols per 26.000 euros. Es tracta d'una reivindicació que portava llarg temps esperada i que el govern actual de la ciutat ha considerat com a acció prioritària en aquest mandat.

En un termini d'uns deu dies, des del passat dillus, se substituirà del tot una maquinària que presentava deficiències notables, sobretot pel llarg temps que ha estat en funcionament, i que amb el pas dels anys havia quedat obsoleta o fallava de forma continuada, han informat fonts municipals.

El nou sistema de climatització, amb dos potents aparells situats a cadascun dels extrems de la cabina i uns aparells a les immediacions, es connecten al sistema de conductes existents.

La substitució de l'aparell ha de permetre gaudir de calefacció a l'hivern i d'aire condicionat fred a l'estiu, a diferència del que passava fins ara, quan s'havia de cobrir aquesta deficiència amb solucions provisionals, com un sistema d'escalfadors o calefactors pensats per als dies d'actuacions. Però ni així es resolia del tot el problema, ja que durant les funcions s'havien d'apagar pel soroll.