El secretari de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha emès un certificat que informa que als arxius municipals no consta que s'hagi adjudicat cap contracte sobre guals a l'empresa GRS Arc Local. El tècnic municipal ha realitzat aquest document a petició de l'exregidor de CiU, Joaquim Clarà, que va fer la sol·licitud després que el seu nom aparegués en la documentació del Servei de Vigilància Duanera en el marc de la instrucció del cas Manga.

D'acord amb aquesta documentació, que va publicar aquest diari el passat 30 d'octubre, la policia tributària informa dins del cas Manga que es tracta d'un contracte menor de l'any 2011 que es va adjudicar a GRS per 12.000 euros més un percentatge sobre benefici "que fàcilment superaria el llindar dels contractes menors", motiu pel qual sol·licitava la imputació de Clarà, aleshores regidor de Mobilitat.

Davant d'aquest fet, Clarà va demanar al secretari aquest certificat, que nega que l'Ajuntament hagi contractat GRS per un assumpte relacionat amb guals. L'exregidor ha manifestat que amb el certificat "consta clarament que aquesta empresa no ha treballat mai ni se li ha adjudicat cap contracte de l'Ajuntament referent a guals".

Clarà també ha criticat l'actuació de l'actual regidor d'Urbanisme, Josep Saballs (TSF), que va compartir a les xarxes socials la notícia publicada en aquest diari. L'exregidor de CiU retreu a Saballs que "per a mi, en política, no tot s'hi val" i que com a regidor del govern "tens la total possibilitat de verificar, preguntar i esbrinar una notícia publicada que afecti el nostre ajuntament abans de posar en marxa, com quasi sempre fas, el ventilador per esbombar notícies molts cops inexactes o partidistes".