L'equip de govern de Palafrugell (PSC?i CiU) ha reiterat a la Direcció General de Carreteres de la Generalitat que acabi de completar la rotonda que donaria accés al nucli antic de Llofriu i al barri de l'Estació, a la carretera C-66. L'alcalde, Juli Fernández (PSC), ha explicat que fa un any i mig que sol·liciten la finalització d'aquest giratori i que, fins i tot, hi ha una resolució del Parlament aprovada per unanimitat perquè el Govern l'executi. No obstant això, l'Ajuntament de Palafrugell encara no ha rebut cap resposta positiva.

Actualment, aquesta intersecció està formada per mitges llunes que obliguen a fer un gir indirecte si es vol passar a l'altre costat de la via. Juli Fernández ha manifestat que creuar aquesta carretera suposa un risc important per a la seguretat de les persones, alhora que a l'estiu, amb les cues que es produeixen de vehicles és complicat travessar. En aquesta darrera petició, a més que es faci, el govern local vol que Carreteres aclareixi com es troba la redacció del projecte corresponent.

El govern també demana que es reforci la seguretat de la rotonda que hi ha al final de l'autovia C-31 quan s'uneix amb la carretera C-66. Fernández ha concretat que a vegades hi ha accidents, de manera que sol·licita alguna mesura que els eviti.