El Teatre Municipal de Palafrugell va acollir diumenge l'acte de presentació del llibre Crònica d'un any 2015 i el de lliurament dels premis Peix Fregit i Palafrugellenc de l'Any, que organitza, en el seu 33è aniversari, l'Equip Crònica d'un Any i Edicions Baix Empordà, amb el suport de l'Ajuntament. El llibre, que recull i il·lustra les informacions que han estat notícia a la població els darrers dotze mesos, va ser presentat per l'escriptora Rosa Regàs.

Una de les novetats d'enguany, era el lliurament del primer Premi d'Articles Periodístics Santi Massaguer. El premi va ser concedit a David Parreño, per l'article titulat Palafrugell podria acollir famílies de refugiats sent finalista la crònica Palafrugell de prop i de lluny (Palafrugell, Agullada, Madrid) i de Maria Bruguera.

El premi Peix Fregit a una trajectòria fou per a Josep Baqué Company en reconeixement a la seva dedicació a l'activitat associativa i cultural de Palafrugell; per la seva trajectòria al llarg de tants anys com activista cultural; per haver estat el primer president del Grup de Festes de Primavera en el moment de la constitució del grup, coincidint amb els inicis de la democràcia i perquè sota aquesta presidència va recolzar totes les iniciatives i entitats que van néixer (Rialles, Cursets de Català, Sant Jordi, Diades de Tardor, Fira de Vins, Trobada Bestiari...)

Els guardons Palafrugellenc de l'Any van lliurar-se a Rafel Corbí, Esparteria i Cistelleria Blanch, Ramón Estapiñá, Neus Martínez Neus Mar, Adrià Pujol i Sabateria Cama; mentre es va fer una menció especial a Els Pastorets de Palafrugell. La millor iniciativa de l'any fou el Centre Autoritzat d'Ensenyaments Artístics Professionals de música L'Energia.