Les segones Jornades de l'Angula del Ter i del Rec del Molí de Pals incorporen com a novetat la creació de Gelats Ángelo, el gelat d'Angula del Ter fet a la bilbaïna. La presentació es va fer ahir al Vicus Restaurant, de Pals, que s'incorpora enguany a les jornades gastronòmiques, que s'allargaran fins al 15 de gener de 2016. L'objectiu de les jornades és posar en valor el patrimoni gastronòmic d'aquesta zona, amb elaboracions singulars i excepcionals que han creat per a l'ocasió els xefs dels impulsors de la iniciativa, els restaurants Vicus, Sol Blanc i Es Portal, de Pals.

Durant la presentació es va fer una elaboració clàssica de l'angula a la bilbaïna i també es va poder fer un tast de les dues versions del gelat d'angula que ha elaborat Gelats Ángelo. La primera versió d'aquest gelat té un gust potent i la segona versió s'ha fet amb un gust més suau. El gelat es podrà degustar en una de les receptes que proposa Es Portal Hotel Gastronòmic mentre durin les jornades.