Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 33 anys com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat als agents de l'autoritat. Els fets van passar el 14 de desembre passat quan el detingut, que ja ha ingressat a presó, estava a punt d'entrar en un edifici de Palamós (Baix Empordà). El cos va havia muntat un dispositiu per detenir-lo davant la sospita de que podria córrer per la zona. L'home tenia cinc ordres de crida i cerca pendents i se sabia que acostumava a disfressar-se quan sortirà al carrer per no ser reconegut. A tres quarts de set de la tarda d'aquell dia el van localitzar. En veure els agents, va fer un cop de puny a un dels policies que el volia detenir i després va pujar per unes escales i va llançar una cadira a sobre els agents. Després de molta resistència, els mossos se'l van poder endur.

Des de la comissaria de Mossos d'Esquadra de la Bisbal d'Empordà se sabia que hi havia un home a la zona de Palamós que acumulava diverses ordres de crida i cerca. Ja estaven avisats de que oferiria resistència tal i com va succeir. Aquest cos va establir un dispositiu per localitzar-lo. Sabien que acostumava a disfressar-se per sortir el carrer i no ser reconegut.

A tres quarts de set de la tarda del dia 14 de desembre, uns agents el van localitzar al carrer Anselm Clavé de Palamós (Baix Empordà). Estava a punt d'entrar en un edifici quan el fugitiu els va veure i va fer un cop de puny a la cara a un dels agents i va sortir corrent escales amunt.

La patrulla va perseguir-lo per l'escala mentre aquest els llençava una cadira a sobre. Finalment i després de mostrar una gran resistència, els mossos el van detenir com a presumpte autor d'un delicte d´atemptat als agents de l´autoritat. Al detingut li constaven cinc ordres pendents de diferents jutjats per ingressar a presó. Una d'elles era per un no reingrés després d'un permís penitenciari.

El detingut, de 33 anys, nacionalitat espanyola, sense residència coneguda i amb antecedents, va passar el dia 15 de desembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, que va ordenar el seu ingrés a presó.