La localitat de Palafrugell ha obert, per onzè any consecutiu, la tradicional pista de gel a l'interior de l'edifici de la Bòbila, una ubicació que permet gaudir d'aquesta activitat i de les accions que s'hi desenvolupen independentment de les condicions climatològiques. La pista de gel, que va obrir les seves portes el passat 18 de desembre, restarà en funcionament cada dia fins al pròxim 10 de gener, de deu del matí a dues del migdia i de quatre de la tarda a nou del vespre.

A més, complementant la pista de gel, i durant els dies d'obertura, es podrà gaudir d'espectacles infantils, com ara el contacontes amb l'Olga Cercós i les il·lustracions de Pedro Osuna, l'espectacle de màgia del Mag Fèlix o el ja tradicional taller de fanalets, entre d'altres.

També com és tradicional, el dia de Nadal i de Sant Esteve es van celebrar diversos concerts a la pista de gel per a joves i adults, amb grups coneguts com els Rock'n Roll Brothers i el cantautor Joan Rovira. A més, el diumenge a la tarda The Penguins van fer ballar a tots els assistents amb el seu «Reggae per Xics». A la part exterior de la Bòbila, a la plaça de Can Mario, també s'han instal·lat diverses atraccions infantils.