Begur habilitarà un centre d´esplai per a nens de 6 a 13 anys

L'Ajuntament ubicarà el servei en una aula de l'escola pública Dr. Arruga i tindrà un monitor

14.01.2016 | 07:18
L´escola Dr. Arruga de Begur des del puig de Son Rich.
L´escola Dr. Arruga de Begur des del puig de Son Rich.

La junta de govern de l'Ajuntament de Begur reunida el passat 22 de desembre ha acordat crear un centre d'esplai destinat a nens de 6 a 13 anys. Fonts de l'Ajuntament han informat que l'esplai estarà ubicat en una aula habilitada de l'escola pública Dr. Arruga de Begur i comptarà amb un monitor per a la seva coordinació. «La proposta es considera com una prova pilot i segons quins siguin els resultats, tant pel que fa a usuaris com a funcionament durant el primer any, es decidirà el manteniment del servei o la seva supressió», ha manifestat Maite Martin, segona tinent d'alcalde i regidora de Joventut, que ha estat l'àrea que ha proposat la seva creació.
L'esplai funcionarà els dissabtes de les cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre, si bé durant les vacances escolars podrà restar obert fins a les deu de la nit. Tot i això, es podrà flexibilitzar puntualment els horaris en cas que ho requereixin les activitats programades (acampades, tallers...). No es descarta poder organitzar activitats amb la col·laboració dels escoltes de Palafrugell. El preu del servei serà de 10 euros al mes i la ràtio serà de 10 nens com a màxim per monitor, han explicat fonts municipals.
Paral·lelament a la creació de l'esplai, el govern ha procedit a la contractació temporal i a temps parcial pel termini d'un any d'un coordinador monitor. En aquest sentit, les persones interessades podran presentar el corresponent currículum fins al dia 21de gener de 2016, amb els següents requisits: tenir titulació de monitor de lleure i experiència acreditada en l'àmbit de monitoratge. Es tindrà en consideració que conegui el municipi i el seu entorn. A més, es valorarà especialment haver treballat amb nens i tenir relació o vinculació amb el grup d'escoltes de Palafrugell, atès que algunes activitats es faran en col·laboració. També es farà una entrevista personal.
La valoració de la documentació presentada pels candidat anirà a càrrec d'un tribunal format per un tècnic de Joventut del Consell Comarcal, el tècnic de Joventut de l'Ajuntament, el secretari i l'interventor. També podrà assistir-hi un representant del comitè d'empresa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

El Baix Empordà

Rep l´alta després de 113 dies ingressat el segon bomber amb botulisme

De totes les jornades que ha estat a l'hospital Josep Trueta, 99 les ha passat a la Unitat de...

El setmanari ganxó «Àncora» tanca després de 69 anys de vida

Els responsables del setmanari de Sant Feliu de Guíxols Àncora han anunciat que la publicació...

Analitzaran roba trobada al fons marí de s´Agaró per si és dels desapareguts

Si hi ha el mínim indici que podria ser de la parella desapareguda, la recerca es reprendrà

L´encreuament de la C-31 cap a l´Escala tindrà una rotonda l´any que ve

L´encreuament de la C-31 cap a l´Escala tindrà una rotonda l´any que ve

Ricard Font es compromet a estudiar els suggeriments del territori sobre les carreteres i diu que...

Segueix a s´Agaró la recerca de la parella desapareguda dijous

Els Mossos d´Esquadra continuen investigant les circumstàncies de cas

Enllaços recomanats: Premis cinema