La palamosina Dolors Moret Ferriol va celebrar aquest diumenge el seu aniversari, arribant als 109 anys, la persona de més edat actualment al municipi. Per aquest motiu, l'Ajuntament de la vila va felicitar la senyora Moret amb l'obsequi d'un ram de flors, que en nom del municipi li van lliurar l'alcalde de Palamós, Lluís Puig, acompanyat de la regidora d'Acció Social i Ciutadania de l'Ajuntament de Palamós, Natàlia Casellas. Vídua dels seus dos marits, la senyora Dolors Moret Ferriol té actualment dos fills, set néts, tretze besnéts i dos rebesnéts.

La celebració es va realitzar, en companyia de la seva família, a la residència de Lola Moret, situada al barri de Mas Guàrdies. Les flors i les felicitacions d'amics i veïns van ser els elements protagonistes d'aquesta celebració. Aquest acte també va comptar amb la presència de dos destacats representants del municipi de Begur, vila on va néixer Moret, concretament de l'alcalde begurenc, Joan Loureiro, i de la regidora d'Acció Social d'aquest municipi, Encarnació Garcia. Nascuda l'any 1907, la senyora Moret va dedicar tota la seva vida professional a l'ofici de telefonista que va realitzar al municipi de Begur, des dels 13 anys i fins a la seva jubilació.

Des de fa 24 anys Lola Moret resideix a Palamós, on també viu una part de la seva família, fills i néts. Estigué casada amb Martí Platja Congost, de Begur i, posteriorment, es va casar en segones núpcies amb Ricard Isern Sau, resident a Torrent.