Palafrugell contracta deu auxiliars administratives per sis mesos

14.01.2016 | 07:18

El projecte «Palafrugell Actiu» ha permès la creació de deu llocs de treball amb contractes de sis mesos, amb inici el 22 de desembre de 2015 i finalització el 21 de juny de 2016. A través d'aquest Programa de Treball i Formació s'han contractat deu dones auxiliars administratives a jornada completa per realitzar tasques de suport administratiu i d'atenció a la ciutadania.
Les contractades estaven en situació de desocupació i rebien la Renda Mínima d'Inserció.
El Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, a través del Servei D'Ocupació de Catalunya, ha concedit a l'Ajuntament de Palafrugell una subvenció per al Programa de Treball i Formació amb entitats locals per un import de 79.459,40 euros. La subvenció està cofinançada al 50% pel Fons Social Europeu i, sumat a l'aportació de l'Ajuntament, fa possible el seu desenvolupament.
El projecte està coordinat per l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, amb la participació de les àrees de: Recaptació, Oficina d'Atenció al Ciutadà, Intervenció, Secretaria, Cultura, Joventut, Museu del Suro i Cal Ganxo, Serveis i Centre Municipal d'Educació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema