Enxampats un grup de tres lladres que havien robat a l'interior de vehicles quan estaven aparcats a Torroella de Montgrí. A més, posteriorment, van poder identificar el comprador dels objectes i també el van arrestar. Els Mossos van poder retornar els objectes robats al seu propietari.

Els arrestats són dos menors i dos joves, de 19 i 26 anys, de nacionalitat espanyola i marroquina, veïns de Torroella. Van quedar arrestats com a presumptes autors de dos robatoris amb força a interior de vehicle i un d'ells per un delicte de receptació. Els menors d'edat van ser lliurats als seus tutors legals i van ser citats per presentar-se davant de la Fiscalia de Menors, mentre que els detinguts majors d'edat van ser citats per presentar-se, quan fossin requerits, davant de guàrdia de la Bisbal.

El succés es remunta al 14 de gener a la tarda, quan la Policia Local de Torroella va saber que havien trencat el vidre d'un vehicle aparcat al carrer Migdia. La mateixa tarda els cossos policials van saber que de dins d'un altre vehicle aparcat al carrer Negre van robar-hi una tauleta electrònica i una bossa de gelats.

En tots dos casos els autors van utilitzar el mateix modus operandi i amb la descripció de les persones implicades, els Mossos van iniciar una investigació. Van detenir tres joves -dos menors- i també van identificar el comprador dels objectes sostrets, valorats en mes de 800 euros, i van detenir un home de 26 anys i veí de Torroella.