Els socis del Club Nàutic Port d'Aro de Platja d'Aro estan convocats avui de les deu del matí a dos quarts de dues de la tarda a participar en les eleccions per escollir la nova junta directiva. La votació no significarà únicament escollir qui dirigirà el club els propers sis anys, sinó que determinarà el futur del club. Es presenten dues candidatures: Horitzons Port d'Aro, encapçalada per Carles Malfeito; i la dels Indignats Port d'Aro, que lidera Vicenç Arqués.

Les eleccions les ha convocat la junta sortint arran de la polèmica que s'ha generat amb el projecte de la nova concessió, que entr aen vigor l'1 d'abril. En el concurs de Ports de la Generalitat, la UTE Port d'Aro, integrada pel Club i l'empresa Sierra de Mías, va guanyar el concurs. Un grup de socis, els Indignats, s'ha oposat a aquest projecte tant per l'obra -una bocana que consideren desproporcionada- com pel cost i perquè entenen que vol acabar amb la nàutica recreativa popular per convertir-se en un port d'elits econòmiques. L'objectiu dels Indignats, que van acusar la junta sortint de deixar el Club en mans de Sierra de Mías, és un nou projecte.

Carles Malfeito ha negat ser l'opció continuista ni tenir res a veure amb la junta sortint ni amb Sierra de Mías. El cap d'Horitzons afirma que «no estem d'acord amb el projecte» de la UTE com per exemple amb la bocana. La seva voluntat és revisar-lo, detectar aspectes prescindibles i fer-lo més econòmic perquè el preu dels amarradors sigui més baix.