Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 22 anys per un delicte contra la salut pública. Els fets van passar el 16 de gener quan els mossos van rebre l'avís d'un robatori a un habitatge de s'Agaró (Baix Empordà). El detingut havia trencat un vidre per accedir a l'habitatge per robar cabdells de marihuana. En el moment de carregar la droga al cotxe, algunes de les bosses es van esparracar i, a causa del fort vent, els cabdells van sortir volant.

Alguns testimonis van alertar la policia que, en arribar al lloc dels fets, van trobar-se tot de droga escampada per terra. Quan la van recollir, tenia un pes de fins a 5,5 quilos. Posteriorment, van trobar el vehicle del sospitós avariats sota un pont de l'autovia C-31 amb les claus posades i restes de marihuana al maleter. El detingut és un jove de 22 anys, de nacionalitat saudita i veí de Roda de Ter (Osona), que va quedar arrestat per un delicte contra la salut pública. Els fets es van produir a plena llum del dia.

Els mossos van rebre l'alerta al migdia d'un possible robatori en un domicili. Uns testimonis van veure vàries persones sortint d'un immoble carregades amb sacs de plàstics. Mentre intentaven carregar els sacs al maleter, alguns es van esparracar. Com que feia molt de vent, van començar a volar cabdells secs de marihuana que van quedar escampats pel carrer. Quan els mossos van arribar al lloc van veure que hi havia tot de droga escampada pel carrer però que els autors del robatori havien marxat. Els agents van recollir els cabdells i van comptabilitzar més de 5,5 quilos de marihuana.

Seguidament, van veure que el vidre de l'habitatge d'on havien sortit els individus estava trencat. Van comprovar que dins del domicili no hi havia ningú però tot estava regirat i en diverses estances hi havia restes de marihuana pel terra, així com restes de bosses. La unitat d'investigació va localitzar el propietari de la finca, que està investigat com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.Paral·lelament, els mossos van iniciar la recerca del vehicle sospitós, ja que comptaven amb la descripció que havien facilitat els testimonis. Una patrulla el va trobar sota d'un pont de l'autovia C-31.

El vehicle desprenia una forta olor a cremat, les claus estaven posades al contacte i dins del maleter hi havia restes de marihuana. El mateix dia els investigadors van localitzar i detenir, a Sant Feliu de Guíxols, el propietari del vehicle. L'home va manifestar que se li va avariar el cotxe i que, per això, el va deixar sota el pont. El detingut, que té antecedents, va quedar en llibertat provisional després de declarar davant del jutge. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.