L'Ajuntament de Begur ha decidit rehabilitar la capella municipal de sa Tuna, edifici construït l'any 1955. L'arranjament en concretarà en fer un repàs de tota l'estructura, és a dir, des de les parets a la teulada, passant pel voladís, com també la zona que l'envolta, especialment el tema de les travesses i el mur. La remodelació de l'immoble la farà l'empresa local Construccions 2019 SL, segons ha acordat la junta de govern per un import econòmic de 5.466,78 euros. Les obres hauran d'estar enllestides abans de l'1 de març.

La capella es va construir dins de la finca particular de la família Bona. L'arquitecte de l'obra va ser un integrant de l'esmentada família, en concret, Eusebi Bona Puig, nat a Begur l'any 1890 i mort a Barcelona el 1972. En un principi, l'immoble religiós estava dedicat a la Immaculada, patrona dels farmacèutics. Però actualment està dedicada a la Mare de Déu del Carme, patrona dels pescadors. Els veïns del nucli mariner celebren missa per la Mare de Déu del Carme i també hi han organitzat concerts.

A part de la rehabilitació de la capella, la junta de govern local també ha adjudicat la creació de graons a la pujada d'Es Catius de sa Tuna, amb un pressupost de 5.996,76 euros, i un tram de 28 metres lineals de vorera a la carretera de circumval·lació, per 2.659,19 euros. Ambdues obres també han d'estar enllestides abans del primer dia de març d'aquest any.