Venien droga des d'un kebab i des d'un domicili i després la distribuïen a tocar d'un centre escolar de Sant Antoni de Calonge. Els Mossos van muntar un dispositiu antidroga i van arrestar tres persones, dues de les quals han ingressat a presó. Durant l'operatiu, els agents van comissar més de mig quilo de cocaïna, 4.810 euros i telèfons mòbils. Els arrestats són una dona de 23 anys i dos homes, un de 40 i l'altre de 44 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de la població. Van quedar acusats com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

La investigació, duta a terme per agents de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols, es va iniciar el novembre de l'any passat, quan van saber que en un domicili i en un kebab de la plaça Catalunya s'hi podria estar venent droga.

Els agents van comprovar-ho i també van veure que feien la distribució de la droga al costat de l'escola Llevantí de Mar. Finalment, després d'una acurada investigació, l'11 de febrer els Mossos van establir un dispositiu i es va accedir al domicili, on hi van trobar: 70 paperines de cocaïna preparades per a la venda, 480 grams de cocaïna, 86 grams de cocaïna en roca, 4.810 euros en efectiu, 12 telèfons mòbils i dues balances de precisió. A més, van detenir tres persones.

Un dels arrestats, l'home de 40 anys, compta amb cinc antecedents, tots per tràfic de drogues al Baix Empordà. Tots tres arrestats van passar a disposició del jutge el dia 12 de febrer, el qual va decretar l'ingrés a presó per a dos d'ells.