25 anys de la Garoinada

Els restauradors que participen a la campanya gastronòmica ofereixen una degustació

24.02.2016 | 07:09
Els assistents han gaudit del producte estrella, la garoina

La present edició de la campanya gastronòmica la Garoinada compleix la 25a edició. Per celebrar aquestes Noces de Plata, l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, juntament amb els restaurants que hi prenen part, han ofert aquest migdia una degustació d'aquest producte al Far de Sant Sebastià.

A més, s'ha reconegut la tasca de les persones que van impulsar la campanya l'any 1992 i que han ajudat a la seva consolidació: l'aleshores regidor de Turisme Joaquim Turró; Martí Sabrià, Mercè Coll i Sílvia Beleña, del Patronat de Turisme de Palafrugell i l'IPEP. També hi ha hagut un record pel cuiner Pere Bahí, cuiner del restaurant La Xicra que va morir el passat 4 de novembre. Precisament, La Xicra, juntament amb l'Hotel Llafranch i l'Hotel Llevant han estat els únics establiments que han participat en aquestes 25 edicions. La d'aquest any acaba el proper 20 de març.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema