L'equip de govern de l'Ajuntament de Palamós (ERC i CiU) ha descartat la municipalització dels tres aparcaments que té adjudicats Romepark (el de la Planassa, de la Platja Gran i de la Cooperativa). L'alcalde, Lluís Puig, ha explicat que la intenció és mantenir la gestió externa, de manera que es convocarà properament el concurs d'adjudicació perquè el 20 de juliol, l'endemà que acabi la concessió a Romepark, ja hi hagi una nova empresa que gestioni els aparcaments.

Puig ha afegit que, en principi, Romepark gestionarà els aparcaments fins a la fi del contracte, el 19 de juliol, després que la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat no avalés la rescissió el contracte que havia impulsat l'Ajuntament.

Puig ha justificat la decisió respecte de la municipalització dels tres aparcaments perquè els informes tècnics sostenen que la gestió externa és la més favorable a l'economia municipal i perquè el desembre de 2018 s'acaba la concessió de dos dels aparcaments de Ports de la Generalitat a l'Ajuntament (la Planassa i el de la Platja). Respecte d'aquest darrer punt, el batlle ha exposat que «no sabem què passarà el 2018, si Ports recuperarà la gestió o no i, per tant, ens ha semblat més prudent» la decisió de no assumir la gestió municipal dels aparcaments.

El batlle ha afegit que el nou contracte establirà que les empreses han de ser centres especials de treball -donen feina a persones discapacitades-. La decisió del govern ha estat criticada per la CUP, que ha retret al govern manca de voluntat política i que ha esvaït les «noves maneres de fer» que anunciava. La CUP ha defensat en tot moment -de fet, ha presentat diverses mocions per municipalitzar no només els aparcaments, sinó tots els serveis municipals- que la gestió dels serveis públics des de l'Ajuntament «implica recuperar una prestació justa, social i democràtica» i oferir una «gestió eficient i transparent».