La Fiscalia s'ha oposat a retirar la custodia de la seva filla a la mare que presumptament viu amb l'abusador de la menor, un policia local de Sant Feliu de Guíxols. El pare de la menor, i exparella de la dona, va denunciar que el policia manté una relació sentimental amb la seva exparella i que presumptament ha abusat de la nena, per aquesta raó va sol·licitar al jutjat que a la dona se la privés de la pàtria potestat en considerar que ha sigut incapaç de protegir la menor, que ara té quatre anys.

El pare de la menor també ha demanat que s'investigui la seva exparella perquè creu que tenia coneixement dels abusos i ho va silenciar. L'advocada de l'acusació particular, Núria Angulo recorda que «la mare de la menor té una filla d'una any i mig amb el presumpte peredasta i continua defensant la seva relació sentimental amb el mateix».

Els fets van ser denunciats el 30 de maig passat però el procediment penal encara es troba en el tràmit de diligències prèvies mentre que la part civil, que és on s'ha de resoldre la guarda i custòdia de la menor i la privació de la pàtria potestat, està a l'espera que el jutge dicti sentència. En el procediment penal ja es va dictar una ordre d'allunyament el 3 de juny de 2015.

L'advocada de l'acusació particular recorda que tant el pare de la menor com els psicòlegs experts denuncien que la nena es troba en una situació de risc mentre hi hagi la possibilitat que la seva mare convisqui amb el presumpte abusador.