Actualització 16:31h

La millora de l'estat del mar ha donat una treva als equips de recerca i els bussejadors han pogut rastrejar, per primer cop a consciència, dues milles de costa per intentar trobar el pescador desaparegut diumenge a Aigua Xelida de Palafrugell (Baix Empordà). Els bussejadors del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil han baixat a vint metres de profunditat i han resseguit les coves i esquerdes del litoral que s'estén des de la Punta des Bancs (on es van trobar els aparells de pesca del desaparegut) fins a la Punta des Quart. La unitat subaquàtica dels Bombers han centrat la recerca en la costa més al nord d'on va desaparèixer el pescador. Tot i la recerca intensa, a la que també s'hi han afegit helicòpters, no han trobat ni rastre del desaparegut.

Per quart dia consecutiu s'ha repres la recerca del pescador desaparegut des de diumenge a Aigua Xelida, Martí Que Quer i que ahir va acabar sense resultats.

Els membres del dispositiu s'han tornat a trobar avui al matí al parc de Bombers de Palafrugell i ja es troben de nou sobre el terreny. Està previst que tornin a explorar les cales tant per terra, mar i aire. El mar està molt remogut i els submarinistes tenen complicada fer una immersió amb gaire profunditat, segons fons dels Bombers

En la recerca hi participen de nou Bombers, Mossos, Policia Local, Salvament Marítim i la Guàrdia Civil.

Martí Que Quer, veí de Barcelona de 43 anys, va desaparèixer diumenge quan va anar a pescar a Aigua Xelida. El pescador acostumava a anar a la zona d'Aigua Xelida a pescar i fins i tot a navegar amb el seu caiac.