Un dia més, els Bombers de la Generalitat i els Mossos d´Esquadra han continuat les tasques de recerca per localitzar el pescador de roca de 43 anys desaparegut diumenge passat a Aigua Xelida, al municipi de Palafrugell (Baix Empordà). Avui la recerca s´ha centrat a la zona costanera. Efectius dels Mossos i dues dotacions dels Bombers de la Generalitat han resseguit tota la zona costanera per terra i l´helicòpter amb membres del GRAE ho han fet per l´aire fins a Sant Feliu de Guíxols sense trobar cap rastre de l´home. Els equips han finalitzat la recerca pels volts de la una del migdia però està previst que demà es torni a reprendre. En principi, estava previst que aquest dissabte voluntaris, familiars i amics del desaparegut se sumessin a la recerca però, finalment, ahir a última hora es va anul·lar la convocatòria degut al mal estat de la mar i el fort vent que ja bufava a la zona.

El dispositiu continua obert. En funció de l´evolució meteorològica demà es veurà si es poden sumar a les tasques els voluntaris.

L'home va desaparèixer diumenge passat a Aigua Xelida, on va anar a pescar des de les roques, i la denúncia sobre la seva desaparició es va presentar al vespre després que no tornés a casa. Prop de la zona, els equips de rescat hi van localitzar estris per pescar i el seu vehicle estacionat.

S´atura la recerca activa del veí de Cassà de la Selva

Pel que fa al veí de Cassà de la Selva de 85 anys desaparegut el passat dimecres 2 de març, els Mossos d´Esquadra han informat que ahir, divendres al migdia, es va tancar el dispositiu de recerca activa i que ara les gestions - fins que es trobin nous indicis- les realitza la unitat de investigació del cos.

L´home va sortir de casa seva a les quatre de la tarda i pateix pèrdues de memòria. En el moment dels fets, el veí - que mesura 1,70 metres- portava una jaqueta fosca i una gorra. La família ha distribuït cartells per la vila per intentar localitzar-lo.