L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols projecta la reurbanització de quatre carrers del centre amb un pressupost de contracte de 582.909,70 euros. En el ple del dijous de la setmana passada, l'Ajuntament va aprovar inicialment el projecte d'obres que afecta els carrers de Sant Llorenç, Sant Domènec, Sant Antoni i Creu. L'objectiu, ha explicat el regidor d'Urbanisme Josep Saballs, és que els quatre carrers esdevinguin totalment peatonals, de manera que tots tindran una plataforma a un únic nivell. L'obra implica la renovació dels serveis i serà finançada en la seva totalitat pel consistori.

La intenció de l'Ajuntament és dividir l'actuació en dues fases: la primera serà per als carrers Sant Antoni i Sant Llorenç, l'execució de la qual començarà després de Setmana Santa i té un termini d'execució de tres mesos; després de l'estiu serà el torn dels carrers Sant Domènec i Creu, que s'han de fer en un període de quatre mesos.

Als carrers Sant Antoni i Sant Llorenç, els treballs seran en el tram del passeig fins al carrer Major; mentre que per al de Sant Domènec i Creu, l'actuació arribarà fins al carrer de la Rutlla.