Platja d'Aro va tornar a omplir un any més els carrers de gangues en una nova edició de l'Street Outlet celebrada ahir diumenge i també dissabte.

Durant dos dies gairebé un centenar de comerços i establiments platjarencs han fet parada als carrers del centre de la vila per presentar-hi moda, tendències, colors, estil, personalitat i varietat amb les millores ofertes de l'any. Es tracta d'una iniciativa que pretén ser la rematada final de les rebaixes, ajudar a les vendes i oferir a les botigues la possibilitat de treure's de sobre els estocs de la temporada per poder iniciar la nova temporada d'estiu.

Aquest cap de setmana les desenes de persones que es van passejar pels carrers de la vila van poder remenar i escollir entre una gran varietat d'oferte a l'entorn d'un ampli estoc de productes de primer nivell amb descomptes i preus immillorables. Hi havia roba i sabateria, material esportiu, complements, colònies i perfums, llibres, objectes de regal i de la llar, etc., on es podien trobar grans oportunitats de compra en el centre comercial i d'oci en un dels indrets comercials més grans del centre de la Costa Brava.

La iniciativa està organitzada per l'Associació d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró i per la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament.

La proposta té més de tres dècades de vida, però fa uns anys els seus organitzadors van decidir anglesitzar el nom que tenia abans. Així la proposta va passar d'anomenar-se Botiga al Carrer a dir-se Street Outlet.