Lluís Jofra relleva Xavier Dilmé al capdavant d'Unió Democràtica a la comarca

10.03.2016 | 07:18

Lluís Jofra ha estat escollit per unanimitat nou president de la comarcal d'Unió Democràtica al Baix Empordà, en la reunió de constitució de la nova executiva, que va tenir lloc dimarts al vespre a Palafrugell. Jofra pren el relleu a Xavier Dilmé, que ha estat president comarcal els darrers 16 anys, i que des del juliol passat compatibilitzava el càrrec amb el de president de la Intercomarcal de Girona.
Jofra, economista, ha estat regidor de l'Ajuntament de Pals i vicepresident del Consell Comarcal del Baix Empordà. Actualment era secretari d'Organització del partit a la comarca, a més de conseller nacional. Per la seva banda, la regidora de la Bisbal, Núria Anglada, va ser escollida vicepresidenta a la comarca, en una executiva que comptarà amb vint membres. Aquests canvis es duen a terme en el marc dels preparatius per al Congrés nacional del partit, que es farà el proper 16 d'abril.
Jofra va destacar que «després d'un darrer mig any complicat, el partit ha estabilitzat la situació i retrobat la normalitat».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema