Robatori al camp de futbol municipal de la Bisbal d'Empordà. Dos individus van entrar en un despatx i se'n van emportar 1.000 euros d'una caixa forta. Dos dies després dels fets, els Mossos d'Esquadra van detenir els presumptes autors dels fets. Però malauradament no van poder recuperar el botí, ja que en ser arrestats van dir als agents que ja se l'havien gastat tot el mateix dia del robatori. Els detinguts són dos veïns de la Bisbal, de 43 i 44 anys i de nacionalitat espanyola.

Els fets es remunten al 22 de febrer, quan els agents de la comissaria de la Bisbal van saber que s'havia produït un robatori amb força en un despatx del camp de futbol municipal ubicat a l'avinguda Mas Clarà. Els lladres van utilitzar unes claus per accedir en un despatx de l'edifici on van robar.

Els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació que gràcies als indicis i vestigis van donar fruit el 24 de febrer amb la detenció de dos homes. La policia va constatar que per tal d'accedir al recinte van utilitzar una clau falsa, ja que no hi havia cap forçament i que els lladres coneixien el codi de l'alarma. Els detinguts, un d'ells amb antecedents, van passar el dia 25 de febrer a disposició del Jutjat d'instrucció en funcions de la Bisbal d'Empordà, el qual va decretar la seva llibertat.