L'assemblea general de la Unió d'Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre ha escollit el nou equip directiu per als propers anys, que estarà presidit per Barbara Hallé, que relleva Montse Closas, la qual deixa el càrrec després de sis anys al capdavant de l'associació.

El nou equip directiu l'encapçala Barbara Hallé, diplomada en turisme i copropietària i directora de l'Hotel Sant Roc de Calella de Palafrugell des de l'any 2007, agafant el relleu a la Montse Closas, del NM Suites Hotel de Platja d'Aro, qui passarà a ser la vicepresidenta d'hotels. Pel que fa a les vicepresidències de restaurants, bars i càmpings, han estat escollits Joan Carles Sánchez, de l'Es Portal Hotel Gastronòmic de Pals; Maria Ferriol, del Celler de la Planassa i el Baretu de Palamós; i Joan Francesc Recio, del Càmping Les Medes de L'Estartit. Actuarà com a tresorera Maria Casellas, de l'Hotel Restaurant Casamar de Llafranc; i com a secretari, "scar Portelo, de l'Hotel Hostalillo de Tamariu. Per últim, sis vocals més se sumen als 14 membres de la nova junta.

Les primeres passes de l'Associació foren al maig de 1977, quan Francesc Sabater i Mécre, de l'Hotel Aigua Blava de Begur; Josep Colomer i Trias, de l'Hotel Trias de Palamós; i Josep Bisbe, de l'Hotel Llafranc de Llafranc, varen fundar l'Asociación de Empresarios de Hostelería de la Costa Brava Centro. El mateix dia a la tarda, Josep Lloveras, del restaurant Llevant de Platja d'Aro; Josep Antoni Cuadrat, del Restaurant La Gamba; i Lluís Aymerich, del Restaurant Vora la Mar de Tamariu, constituïren l'Asociación de Empresarios de Restaurantes de la Costa Brava Centro. Fou l'any 1981 quan hotels, restaurants i bars decidiren treballar conjuntament i l'1 de gener de 2002 es formalitzaren com la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre.