Palamós prorroga un any el contracte de gestió de la zona blava i la verda

23.03.2016 | 07:23

El govern local de Palamós ha prorrogat per un any el contracte de gestió dels aparcaments de la zona blava i la verda del municipi, que està a càrrec de l'empresa Giropark SAU. El contracte té dos anys de durada, finalitza el proper 1 de juliol i té en compte la possibilitat que hi hagi dues pròrro?gues successives d'un any cadascuna si hi ha acord entre les dues parts.
Giropark va rebre la gestió de l'estacionament d'horari limitat dels carrers de la localitat el 7 de maig de 2014 i va iniciar-ne el servei l'1 de juliol d'aquell any. Davant la proximitat de la seva finalització, l'empresa va comunicar a l'Ajuntament de Palamós la seva voluntat de prorrogar el contracte. L'informe emès pel responsable de l'Ajuntament del contracte també és favorable a allargar un any més la relació contractual. Així, aquesta primera pròrroga d'un any començarà aquest 1 de juliol i finalitzarà el 30 de juny de l'any que ve. De manera que encara hi ha la possibilitat d'una altra pròrroga d'un any.
Recentment, l'Ajuntament ha tret a licitació la gestió de tres aparcaments més (el de la Planassa, la platja Gran i la Cooperativa), que fins el proper 19 de juliol gestionarà Romepark.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema