Dos gossos ha mort durant un incendi que aquest dimecres a la nit ha cremat cotxes i contenidors a Calella de Palafrugell (Baix Empordà). Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir la causa del foc, que s'ha originat cap a les nou del vespre en uns contenidors i s'ha propagat fins als vehicles. Els gossos estaven dins d'un dels cotxes que hi havia aparcats al carrer Codina.

Tot i que els agents de la Policia Local han intentat alliberar-los i els Bombers han actuat ràpidament per sufocar les flames, no han pogut salvar els animals per culpa del perill provocat per les explosions que s'han produït al vehicle durant el foc. L'incendi s'ha saldat amb dos contenidors i dos cotxes totalment calcinats i tres vehicles més afectats amb vidres trencats.

Cap a les nou del vespre d'aquest dimecres, el servei d'emergències 112 ha rebut l'avís d'un incendi a la plaça de les Teranyines, al carrer Codina, al costat de l'església de Calella de Palafrugell.

Segons l'avís traslladat a la Policia Local de Palafrugell, hi havia dos contenidors cremant i el foc s'estava propagant a altres contenidors propers i a alguns vehicles estacionats a prop. A més, alertaven que dins d'un dels cotxes hi havia dos gossos.

La Policia Local s'ha traslladat fins al lloc de l'incendi. Segons informa l'Ajuntament de Palafrugell, els agents van intentar treure els gossos de dins del cotxe però, a causa de les explosions que es produïen pel foc, no els han pogut alliberar amb vida. Tampoc els Bombers, tot i la ràpida actuació per sufocar les flames.